Kategorijos
Medicinos klinika "InnMed"
Adresas:Statybininkų g. 1A - 102, LT-03205 Vilnius
Telefonas:+37070050050
El. pašto adresas:info@innmed.lt
Interneto svetainė:innmed.lt
Įmonės kodas:304402572
Vadovas:Viktorija Šapovalove
Darbo laikas:P. - Pn. 8:00 - 20:00


Veiklos sritys:
  • Medicinos paslaugos, klinikos, ligoninės, poliklinikos

Veiklos aprašymas:

* šeimos gydytoja. PRISIRAŠIUSIEMS PRIE MEDICINOS KLINIKOS „INNMED“ PACIENTAMS TEIKIAMOS PASLAUGOS GALI BŪTI FINANSUOJAMOS PSDF LĖŠOMIS
* Urologijos konsultacijos, tyrimai, procedūros ir operacijos;
* Ginekologijos konsultacijos, tyrimai, procedūros ir operacijos;
* Proktologijos - gydytojų chirurgų proktologų konsyltacijos, tyrimai, procedūros ir operacijos - efektyvus hemorojaus gydymas;
* Vidaus ligų tyrimas ir gydymas;
* Gydytojų reabilitologų paslaugos;
*Gydytojų dematovenerologų paslaugos vaikams ir suaugusiems;
*Gydytojų endokrinologų paslaugos;
* Echoskopija - išsami, skirtingų vidaus organų, krūtų, skydliaukės, limfmazgių ir kt.ultragarsinis tyrimas vaikams ir suaugusiems;
* Plastinė ir rekonstrukcinė chirurgija - krūtų didinimas, riebalų nusiurbimas, akių vokų plastinės operacinės, grožio injekcijos botulinu ir hialuronu, PRP terapija.
* Estetinė ginekologija - labiaplastika, lytinių lūpų plastinės operacijos, PRP terapija ir kt.

Medicinos klinika "InnMed" įmonės nuotrauka  Medicinos klinika "InnMed" įmonės nuotrauka  Medicinos klinika "InnMed" įmonės nuotrauka  Medicinos klinika "InnMed" įmonės nuotrauka 

Įvertinimas: 5.0/5 (balsavo: 8)





Įmonės ID: 38455
Perskaitė: 2649
Įtraukta į katalogą: 2021-04-07
Informacija atnaujinta: 2024-02-15

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentarai
Jei turite nuomonę ar atsiliepimų apie šią įmonę ar organizaciją, siūlome parašyti komentarą.


Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Komentarai (27)

Dėkoju medicinos klinikai InnMed, ypač vidaus ligų gydytojui Jurgiui Dulinskui. Padėjo man atstatyti jėgas po kovido, jaučiausi baisiai, svaigo galva, silpna buvo. Po vitaminų terapijos ir gydytojo rekomendacijų, kurias įvykdžiau, man per savaitę ryškiai pagerėjo. Ačiū
Leonas (2022-02-11)(1)
Laba diena, noriu padėkoti InnMed klinikai. Aš jau 10 m. sirgau hemorojumi, man jis kraujavo, bet ne nuolatos. Pamačiau akciją, paskaičiavau straipsnį puslapyje apie pažangų gydymo metodą HAL-RAR, užsirašiau į konsultaciją. Pirma padėka klinikos registratūros darbuotojoms, už tai, kad maloniai pasitiko, išaiškino ir nuramino. Antra padėka, už klientų aptarnavimo specialistės dėmesį, pritaikytą nuolaidą, už tai, kad ir po procedūros man kas dieną skambino ir teiravosi, kaip jaučiuosi. Nė minutės nesijaučiau palikta likimo valiai. Didžiausia padėka proktologei Vitai Klimašauskienei. Už jautrumą, skirtą laiką, žmogiškumą, už tai, kad procedūrą atliko neskausmingai, atsargiai, kalbėdama, informuodama ką daro. Man pasirodė, kad nuo apžiūros kėdės po procedūros pakilau sveiku žmogumi. O po operacijos praėjus savaitei, galiu judėti, valgyti, gyventi normalų gyvenimą, nesijaudindama, kad skaudės, kraujuos, teplios. Supras tik tie, kas su tuo susidūrė. Ačiū, kad esate tokie, kokie esate. Komplimentai jums.
Marta (2021-12-22)(2)
Ilgą laiką ėmė rodytis nemalonios gilios raukšlės ant kaktos, dėl kurių atrodžiau pikta ir tai mane labai liūdino. Visada norisi būti gražiai ir jaunai, bet sulaukus 50 metų jau sudėtinga. Po kolegos patarimo nuvykau pasikonsultuoti į kliniką pas chirurgę Giedrę Uždavinytę Šemetienę. Buvau maloniai nustebinta, kad ji kalba rusiškai! Ji papasakojo galimybes ir mes nusprendėme atlikti botulino toksino injekcijas. Aš jau buvau pamiršus, kokia esu graži! Labai ačiū InnMed klinikai ir mano gydytojai!
Chloe (2021-11-30)(3)
Konsultavausi pas vidaus ligų gydytoją ir man diagnozavo avitaminozę. Gydytojas sudarė gydymosi planą, paskyrė trūkstamų vitaminų ir rekomendavo pakoreguoti mitybą. Maždaug po 1,5 sav. plaukai ir oda pradėjo atrodyti daug geriau, ėmiau jausti didesnį energijos antplūdį. Niekada negalvojau, kad savijauta gali taip pagerėti nuo vitaminų. Dabar aš atrodau daug geriau ir avitaminozė kompensuota. Gydymas iš tiesų man padėjo.
Sophia (2021-11-29)(4)
Su amžiumi man užkrito akių vokai. Sprendimą radau InnMed klinikoje ir pasidariau viršutinių vokų plastinę operaciją. Procedūra truko tik 45 min., o rezultatas mane labai nudžiugino. Tiesa, jo reikėjo palaukti, bet kai mėlynės dingo aš ėmiau atrodyti 10 m. jaunesnė. Atsistatymas po operacijos buvo lengvas ir truko mažiau nei mėnesį. Jokio diskomforto po operacijos nejaučiau, atrodau estetiškai ir natūraliai.
Helga (2021-11-27)(5)
Klinikoje InnMed labai maloni aplinka ir malonus personalas, labai skoningas interjeras. Jau ne pirmą kartą lankausi šioje klinikoje, visada aptarnavimas aukščiausiame lygyje. Čia lankosi ir mano draugė, rekomenduoju.
Lena (2021-11-20, 188.163.37.xx)(6)
Retai lankausi pas gydytojus, bet dėl sėdimo gyvenimo būdo sveikata gerokai pakriko. Kreipiausi į InnMed, susipažinau su informacija ir atsiliepimais internete. Vizito metu, po apžiūros man papasakojo apie neskausmingą gydymosi būdą Hal Rar, kuriuo galima atsikratyti hemorojaus. Apsisprendžiant operacijai tą pačią dieną, konsultacija ir apžiūra dovanojama, nutariau, kad nėra ko atidėlioti. Viskas praėjo gerai, skausmo nejaučiau. Esu patenkintas rezultatu ir savo sprendimu.
William (2021-11-16, 176.64.17.xx)(7)
Aš 2 m. kentėjau nuo dažno šlapinimosi ir tai pavirto rimta liga. Visgi nutariau kreiptis į InnMed. Čia man padėjo išspręsti problemą net be operacijos. Gydymosi rezultatas akivaizdus, daugiau jokių kėlimusi naktį ir skausmų. Ačiū klinikos medikams.
Domantas (2021-11-15)(8)
Aš 2 m. kentėjau nuo dažno šlapinimosi ir tai pavirto rimta liga. Visgi nutariau kreiptis į InnMed. Čia man padėjo išspręsti problemą net be operacijos. Gydymosi rezultatas akivaizdus, daugiau jokių kėlimusi naktį ir skausmų. Ačiū klinikos medikams.
Domantas (2021-11-15, 176.64.17.xx)(9)
Mano tėčiui pašalino trombus analinėje angoje su trombektomija. Problema labai subtili, atvejis sudėtingas, bet gydytojai susitvarkė puikiai. Nebijokite šios procedūros, neatidėliokite, geriau kreipkitės kuo anksčiau ir nekentėkite šitų skausmų. Kitaip bus kaip mano tėčiui, su komplikacijomis. Ačiū proktologams už greitą sprendimą, tėčio išgydymą ir kad įtikinote jį daugiau nebetempti.
Aina (2021-10-26, 188.163.37.xx)(10)
Labai gera įranga, šiltas priėmimas, patogi vieta, labai patyrę gydytojai. Ačiū klinikai Innmed. Nesigailiu, kad kreipiausi čia, visiems rekomenduoju! Gydymas praėjo sėkmingai ir aš vėl džiaugiuosi gyvenimu visu 100 %.
Peter (2021-10-20, 188.163.37.xx)(11)
Pirmiausia noriu pažymėti, kad klinikoje labai jauku ir gražu. Antra, mane užrašė man patogiu laiku. Pažadėjo, kad panaudos šiuolaikinį hemorojaus gydymą. Nežinau, kiek jis šiuolaikinis, bet procedūra man pilnai padėjo. Nebloga klinika, nors ir nedirba savaitgaliais.
Austėja (2021-10-16)(12)
Gydžiausi dėl vienos vyriškos problemos Innmed. Viskas aukštam lygyje: pavaišino kava, pasitiko su šypsena, svarbiausia išgydė. Echoskopiją atliko nuostabi gydytoja Olga - jokių pretenzijų neturiu, viskas labai aiškiai ir tvarkingai. Visas gydymas praėjo pas urologą Igną Lukošių, gydė su elektros stimuliacijos terapija, labai sėkmingai. Problema manęs nebekamuoja, reiškia viskas padaryta aukščiausiam lygyje.
Salemonas (2021-10-11)(13)
Labai gera klinika. Padėjo su hemorojaus gydymu, jau pusmetį neturiu jokių problemų. Galvojau, jei pusmetį po operacijos liga negrįš, ateisiu ir parašysiu palankų atsiliepimą. Taip ir atsitiko, labai dėkingas visam klinikos kolektyvui.
Jokūba (2021-10-08)(14)
Man patinka būtent čia atlikti visas būtinas procedūras po konsultacijų, nes čia jei pasirenki gydymą ar iš karto daraisi procedūrą, moki tik už ją. Labai man patogu, kad užsiregistruoti vizitui galiu keliais būdais, viskas apgalvota, kad pacientui būtų patogu.
Lukas (2021-09-29)(15)
InnMed klinikoje man išgydė tai, su kuo nesusitvarkė kiti gydytojai. Aš džiaugiuosi, kad ši klinika egzistuoja!
Urtė (2021-09-26)(16)
Labai graži klinika su puikiais specialistais! Rūpestis jaučiamas viskame. Nieko blogo negaliu pasakyti.
Gabija (2021-09-22)(17)
Giedrė Uždavinytė Šemetienė man didino krūtine 2 dydžiais iki C. Ji išpildė mano svajonę ir tai keičia mano gyvenimą. Ji tikra profesionalė su didžiule patirtimi, ji labai supratinga. Rekomenduoju.
Emilija (2021-09-20)(18)
Nesinorėtų smulkiai aprašinėti savo problemos, bet aš susirgau lytiškai plintančia liga. Nieko nelaukdama kreipiausi į Innmed kliniką ir patekau pas Laimą Saltanavičienę. Nutariau gydytis iš karto, nes laukimas čia be galo pavojingas. Aš esu jai be galo dėkinga už tai, kad ji manęs nesmerkė, greitai paskyrė medikamentus, kurie iš karto man padėjo. Labai greitai pasveikau. Ačiū ačiū jums už viską!
Elinga (2021-09-13)(19)
Gydytojas Ignas Lukošius yra puikus urologas, man patiko jo požiūris. Malonu, kai į tavo problemą kreipiamas dėmesys ir pateikiami sprendimo būdai. Man buvo atliktas elektros smūgių bangų terapijos gydymas aparatu „Renova“ ir esu visiškai patenkinta rezultatu.
Henris (2021-08-30, 185.25.50.xx)(20)
Rinkausi kliniką pagal kainą. InnMed atitiko mano įsivaizdavimą, kokia turi būti privati klinika. Kaina turi atitikti kokybę. Šioje klinikoje viskas taip, kaip turi būti ir net geriau. Ačiū.
Anantas (2021-08-26, 188.163.37.xx)(21)
Aš seniai nesilankiau pas gydytojus, kol nebuvau priverstas. Man atsirado išangės įplėša dėl kurios jau negalėjau normaliai gyventi. Laimei kreipiausi į patyrusią gydytoją Pukinskienę. Ji paskyrė procedūrą koaguliatoriumi. Po jos kelias valandas pasilikau klinikoje, patogioje ir gražioje palatoje, kur mane stebėjo po procedūros. Aš likau patenkintas tokiu servisu!
Vytautas (2021-08-25)(22)
Aš seniai nesilankiau pas gydytojus, kol nebuvau priverstas. Man atsirado išangės įplėša dėl kurios jau negalėjau normaliai gyventi. Laimei kreipiausi į patyrusią gydytoją Pukinskienę. Ji paskyrė procedūrą koaguliatoriumi. Po jos kelias valandas pasilikau klinikoje, patogioje ir gražioje palatoje, kur mane stebėjo po procedūros. Aš likau patenkintas tokiu servisu!
Vytautas (2021-08-21, 185.25.50.xx)(23)
Turėjau keletą grožio procedūrų ir skirtingo sudėtingumo. Innmed dėka priartėjau prie savo išvaizdos idealo. Kiekvieną kartą jaučiau atidumą savo atžvilgiu. Man siūlydavo atsigerti, nešė kavą, sultinį. Geras servisas ir profesionalūs gydytojai, manau tai pagrindinai klinikos pliusai. Galiu užtikrintai rekomenduoti šią nuostabią kliniką.
Eva (2021-08-17, 188.163.37.xx)(24)
Aš programuotojas ir didžiausią laiko dalį praleidžiu prie kompiuterio. Turbūt būtent dėl to atsirado hemorojus. Nebuvau tam pasiruošęs, užsirašiau į konsultaciją pas gydytoją Smolską į Innmed.Po ištyrimo jis pasakė, kad mano liga dar tik pradinėje stadijoje. Kad ją galima paprastai išspręsti skleroterapijos pagalba. Pasirodo, tai paprastai ir greitai sutvarkoma. Jokių problemų daugiau neturiu. 68 часов ? Запросить дополнительно
Jurgis (2021-08-13)(25)
Aparatas Renova gero specialisto rankose padėjo man atsikratyti nuo daugelio problemų, tuo pačiu ir nuo psichologinių. Gydymą man atliko gydytojas Ignas Lukošius, kuriam esu dėkingas. Rekomenduoju vyrams nedelsti su gydymu ir apsilankyti Innmed.
Vycheslav (2021-08-09)(26)
Gydytojas Ignas Lukošius greitai ir kokybiškai padėjo man atsikratyti nuo prostatos adenomos. Diagnozė man kėlė didelį diskomfortą, trukdė santykiams. Dabar viskas pasikeitė.
Adam (2021-08-04)(27)


 
Kitos įmonės
Algirdas Jegerskas Bioenergetikas
Sodų g. 11 - 12, LT-01313, VILNIUS

Center FOR Clinical AND Basic Research, UAB
Smėlio g. 20, LT-10323, VILNIUS

Sopro, UAB filialas
Jurgio Baltrušaičio g. 11, LT-06145, VILNIUS

Militrenas, UAB
Darželio g. 5 - 118, LT-11209, VILNIUS

Khmer Massa, masažo salonas
Saltoniškių g. 9 (PC Panorama, nemokamas automobilių parkavimas), LT-08105, VILNIUS

Gyd. m. Šablevičiaus Kabinetas, IĮ
J. Basanavičiaus g. 6 / Vingrių g. 2 - 13, LT-01118, VILNIUS

Rytų Medicinos Klinika, Rolando Piekaus personalinė įmonė
T. Ševčenkos g. 16, LT-03111, VILNIUS

Nuad Thai, masažo salonas, UAB NUAD
Didžioji g. 20 / Savičiaus g. 1, LT-01128, VILNIUS

Santariškių Šeimos Medicinos Centras, UAB EURO KLINIKA
Mykolo Marcinkevičiaus g. 116, LT-08412, VILNIUS

Ortopedijos Projektai, UAB filialas
Antakalnio g. 59 (poliklinikoje), LT-10207, VILNIUS

Zojos Dianovos įmonė
Konstitucijos pr. 23 C, LT-01102, VILNIUS

Privati Martinkėno Firma, LOR klinika
Laisvės pr. 79 F, LT-06122, VILNIUS

Laserview, Dr. Lukino regėjimo korekcijos klinika
S. Žukausko g. 41 (Šiaurės miestelis), LT-08221, VILNIUS





Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai