Gatvių paieška

Pvz. Savanorių
Seniūnijos
Kairėnų gatvė Vilniuje

Kairėnų gatvė


Vieta: Antakalnio seniūnija
Ankstesnis pavadinimas: Kairėnų
Gatvės kategorija: B2 ir D2 (B = pagrindinė gatvė, D = pagalbinė gatvė)
Pašto kodai: 10105, 10239
Pašto skyriai: Vilniaus 16-asis paštas (adresas: Nemenčinės pl. 48), Vilniaus 40-asis paštas (adresas: Antakalnio g. 75)
Gatvės ilgis: apie 5,2 km
Namų (adresų) skaičius: 30
Koordinatės: 54.7450171, 25.3975583




Padidinti žemėlapį

Viešojo transporto (autobusų ir troleibusų) stotelės Kairėnų gatvėje


Galgiai
Galgiai

Gvazdikų st.
Gvazdikų st.

Lubinų st.
Lubinų st.

Paliuliškės
Paliuliškės

Purienų st.
Purienų st.


Įmonės, parduotuvės, adresai šioje gatvėje



Kairėnų gatvės vaizdas iš aukštai


Kairėnų g. arba apylinkių nuotrauka:

Kairėnų gatvė vaizdas iš aukštai

Nuotraukos valdymas:
+/- : arčiau/toliau; pasukimo rodyklės: vaizdo kampo pakeitimas; rodoma vieta keičiama rodyklėmis viršutiniame kairiame kampe arba tempiant pele.
Vaizdo vieta parinkta pagal šios gatvės atsitiktinio adreso geografines koordinates. Žemėlapio ir nuotraukų šaltiniai: Google / Bing Maps.





Atstumai nuo Kairėnų gatvės iki įvairių Vilniaus miesto rajonų


RajonasAtstumas
Centras, Gedimino pr.15 km
Antakalnis, Antakalnio g.9 km
Šeškinė, Akropolis (Ozo g. 25)13 km
Fabijoniškės, Fabijoniškių g.15 km
Pašilaičiai, Laisvės pr. 12516 km
Senamiestis, Rotušės aikštė15 km
Naujamiestis, Švitrigailos g.19 km

Viršuliškės, Spaudos rūmai (Laisvės pr. 60)17 km
Žemieji Paneriai, Vaduvos g.22 km
Šnipiškės, Europos aikštė (Konstitucijos pr. 3)13 km
Žirmūnai, Žirmūnų g.11 km
Baltupiai, Kalvarijų g.14 km
Naujoji Vilnia, Parko g.9 km
Vilkpėdė, Gerosios Vilties g.18 km

Kairėnų gatvė taip pat yra


Gatvės tokiu pavadinimu dar yra šiose gyvenvietėse:
  • Kairėnai (Mickūnų sen., Vilniaus r. sav.)
  • Mažeikiai (Mickūnų sen., Vilniaus r. sav.)
  • Šašiai (Grinkiškio sen., Radviliškio r. sav.)

Kita informacija


Kairėnų gatvė yra Antakalnyje, Vilniaus miesto šiaurės rytinėje dalyje, Neries kairiajame krante. Ribojasi su Nemenčinės pl., Plytinės g., Šilėnų g., Gvazdikų g., Meldų g., Vinciūniškių g., Kairėnės g., Ližiškių g., Gvazdikų Sodų g. ir Gvazdikų Sodų 5-ąja g. Nuo miesto centro gatvė nutolusi apie 10-11 km, atstumas iki artimiausios miesto ribos <1-4 km. Artimiausia kaimyninė seniūnija yra Verkiai (už 500 m, kitoje Neries pusėje).

Iš viso gatvėje yra 30 namų (adresų). Namų su lyginiais numeriais yra 16, nelyginiais – 14. Mažiausias namo numeris yra 4, didžiausias – 79. Adresų su raidėm yra 9 (62A, 8A, 60A, 10A, 69A, 10C ir kt.).

Netoli gatvės yra prekybos centras IKI Galgiai (Centrinė g. 62, Galgiai, Vilniaus raj.). Taip pat apylinkėse yra Kairene (upė), Vilniaus universiteto Botanikos sodas, Paminklas prof. Česlovui Kudabai, Dvaro rūmų liekanos, Veržuva (upė), Kairėnų kapinės, Gintarinė vaistinė.

Artimiausios viešojo transporto stotelės yra Žemoji Veržuva (Šilėnų g., autobusai: 38, 114), Kairėnai (Plytinės g., autobusai: 18, 38, 114), Lubinų (autobusas: 18), Paliuliškės (autobusas: 18), Purienų (autobusas: 18), Gvazdikų (autobusai: 38, 114) ir Veržuvos (Nemenčinės pl., autobusai: 17, 39).

Apie 5,2 km ilgio gatvė priskiriama B2 ir D2 kategorijoms. B kategorijai priklauso pagrindinės gatvės, kuriomis vyksta susisiekimas tarp miesto funkcinių zonų, rajonų, centrų, didžiųjų transporto mazgų, ryšiai su užmiesčio keliais. D kategorijai priklauso pagalbinės gatvės, skirtos paskirstyti eismo srautus į nedideles teritorijas, privažiuoti prie atskirų pastatų ir kitų objektų. Gatvės suskirstymą į kategorijas galima pamatyti šiame žemėlapyje.

Vietovės, kurioje yra ši gatvė, vidutinė altitudė siekia 139 m. Aukščių skirtumas vietovėje, įskaitant gatvės privažiavimus prie namų ir artimiausias apylinkes, sudaro apie 59 m. Žemiausia vieta yra gatvės pradžioje (ties Nemenčinės pl.), aukščiausia – gatvės pabaigoje (ties Žvaigždikių g.). Gatvė yra apie 30 m aukščiau už žemiausias miesto vietas (Žemuosiuose Paneriuose) ir 70 m žemiau už aukščiausią Vilniaus kalvą (235 m aukščio Laimio kalną).

Kitos gatvės Antakalnio seniūnijoje


Daugiau...



Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai