Gatvių paieška

Pvz. Savanorių
Seniūnijos
Ožkinių gatvė Vilniuje

Ožkinių gatvė


Vieta: Verkių seniūnija
Gatvės kategorija: (C = aptarnaujanti gatvė, D = pagalbinė gatvė)
Gatvės ilgis: apie 3,0 km
Namų (adresų) skaičius: 117
Koordinatės: 54.766968, 25.360142




Padidinti žemėlapį

Viešojo transporto (autobusų ir troleibusų) stotelės Ožkinių gatvėje


Naujoji st.
Naujoji st.

Ožkiniai
Ožkiniai

Ožkinių žiedas
Ožkinių žiedas

Staviškės
Staviškės



Ožkinių gatvės vaizdas iš aukštai


Ožkinių g. arba apylinkių nuotrauka:

Ožkinių gatvė vaizdas iš aukštai

Nuotraukos valdymas:
+/- : arčiau/toliau; pasukimo rodyklės: vaizdo kampo pakeitimas; rodoma vieta keičiama rodyklėmis viršutiniame kairiame kampe arba tempiant pele.
Vaizdo vieta parinkta pagal šios gatvės atsitiktinio adreso geografines koordinates. Žemėlapio ir nuotraukų šaltiniai: Google / Bing Maps.





Kita informacija


Ožkinių gatvė yra Verkiuose, Vilniaus miesto šiaurinėje dalyje, Neries dešiniajame krante. Ribojasi su Verkių, Popieriaus, Vindaubos, Grūšiakalnio, Kremplių ir Jauronių gatvėmis. Nuo miesto centro gatvė nutolusi apie 10-12 km, atstumas iki artimiausios miesto ribos 4-5 km. Artimiausia kaimyninė seniūnija yra Antakalnis (už 100 m, kitame Neries krante).

Iš viso gatvėje yra 117 namai (adresai). Namų su lyginiais numeriais yra 46, nelyginiais – 71. Mažiausias namo numeris yra 2, didžiausias – 131. Adresų su raidėm yra 30. Vyrauja gyvenamosios paskirties pastatai.

Netoli gatvės yra Neris, Veržuva (upė), Riešė (upė), Vilniaus Najųjų Verkių Lopšelis-Darželis (Popieriaus g. 46), Naujųjų Verkių ežeras, Turniškių (upė), Staviškių piliakalnis.

Artimiausios viešojo transporto stotelės yra Ožkinių žiedas (autobusai: 35, 65), Staviškės (autobusai: 35, 65), Ožkiniai (autobusai: 35, 65), Naujoji (autobusai: 35, 65) ir Kremplių (Popieriaus g., autobusai: 35, 65).

Apie 3 km ilgio gatvės atkarpos priskiriamos C2, D, D2, D3 kategorijoms. C kategorija apima aptarnaujančias gatves – miesto vidaus transporto ryšius, pagrindines keleivių viešojo susisiekimo linijas. D kategorijai priklauso pagalbinės gatvės, skirtos paskirstyti eismo srautus į nedideles teritorijas, privažiuoti prie atskirų pastatų ir kitų objektų. Gatvės suskirstymą į kategorijas galima pamatyti šiame žemėlapyje.

Vietovės, kurioje yra ši gatvė, vidutinė altitudė siekia 103 m. Tai žema Vilniaus vieta, net 94 % gatvių yra aukščiau. Aukščių skirtumas vietovėje, įskaitant gatvės privažiavimus prie namų ir artimiausias apylinkes, sudaro apie 30 m. Žemiausia vieta yra netoli namo Ožkinių g. 38 (ties Jauronių g.), aukščiausia – gatvės pradžioje (ties Kremplių g.). Gatvė yra apie 10 m aukščiau už žemiausias miesto vietas (Žemuosiuose Paneriuose) ir 110 m žemiau už aukščiausią Vilniaus kalvą (235 m aukščio Laimio kalną).

Kitos gatvės Verkių seniūnijoje


Daugiau...



Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai