Gatvių paieška

Pvz. Savanorių
Seniūnijos
Salininkų gatvė Vilniuje

Salininkų gatvė


Vieta: Naujininkų seniūnija
Ankstesnis pavadinimas: Salininkų
Gatvės kategorija: (C = aptarnaujanti gatvė, D = pagalbinė gatvė)
Pašto kodai: 02200, 02204, 02205, 02210
Pašto skyrius: Salininkų paštas (adresas: Pupinės g. 7, Salininkai)
Gatvės ilgis: apie 6,9 km
Namų (adresų) skaičius: 96
Koordinatės: 54.6133744, 25.2753985




Padidinti žemėlapį

Viešojo transporto (autobusų ir troleibusų) stotelės Salininkų gatvėje


Kelmijos sodai
Kelmijos sodai

Melioratorių st.
Melioratorių st.

Pervaža
Pervaža

Pupinė
Pupinė

Raistelių miškas
Raistelių miškas

Sakalaičių st.
Sakalaičių st.

Salininkai
Salininkai

Salininkų sodai
Salininkų sodai

Vilniaus st.
Vilniaus st.


Įmonės, parduotuvės, adresai šioje gatvėje



Salininkų gatvės vaizdas iš aukštai


Salininkų g. arba apylinkių nuotrauka:

Salininkų gatvė vaizdas iš aukštai

Nuotraukos valdymas:
+/- : arčiau/toliau; pasukimo rodyklės: vaizdo kampo pakeitimas; rodoma vieta keičiama rodyklėmis viršutiniame kairiame kampe arba tempiant pele.
Vaizdo vieta parinkta pagal šios gatvės atsitiktinio adreso geografines koordinates. Žemėlapio ir nuotraukų šaltiniai: Google / Bing Maps.





Atstumai nuo Salininkų gatvės iki įvairių Vilniaus miesto rajonų


RajonasAtstumas
Centras, Gedimino pr.11 km
Antakalnis, Antakalnio g.12 km
Šeškinė, Akropolis (Ozo g. 25)15 km
Fabijoniškės, Fabijoniškių g.16 km
Pašilaičiai, Laisvės pr. 12517 km
Senamiestis, Rotušės aikštė9 km
Naujamiestis, Švitrigailos g.10 km

Viršuliškės, Spaudos rūmai (Laisvės pr. 60)16 km
Žemieji Paneriai, Vaduvos g.16 km
Šnipiškės, Europos aikštė (Konstitucijos pr. 3)12 km
Žirmūnai, Žirmūnų g.13 km
Baltupiai, Kalvarijų g.17 km
Naujoji Vilnia, Parko g.17 km
Vilkpėdė, Gerosios Vilties g.12 km

Kita informacija


Salininkų gatvė yra Naujininkuose, Vilniaus miesto pietinėje dalyje. Ribojasi su Liepkalnio g., Eišiškių pl., Katiliškių g., Raistelių g., Avinėlių g., Mechanikų g., Sodybų g., Sakalaičių g., Barčių g. ir Melioratorių g. Nuo miesto centro gatvė nutolusi apie 7-9 km, atstumas iki artimiausios miesto ribos 1-3 km (Rasose, netoli Sodybų g.). Artimiausios kaimyninės seniūnijos yra Rasos (ribojasi gatvės pradžioje ties Sodybų ir Liepkalnio gatvių sankryža) ir Vilkpėdė (už 2,6 km ties Vaduvos gatve).

Iš viso gatvėje yra 96 namai (adresai). Namų su lyginiais numeriais yra 30, nelyginiais – 66. Mažiausias namo numeris yra 3, didžiausias – 269. Adresų su raidėm yra 15. Vyrauja gyvenamosios paskirties pastatai. Tai ketvirta didžiausia gatvė Naujininkuose pagal namų skaičių po Užusienio g., Dariaus ir Girėno g. ir Eišiškių pl.

Netoli gatvės yra prekybos centrai IKI CENTO Salininkai (Pupinės g. 6), Maxima XX (P. Žvirkos g. 1). Taip pat apylinkėse yra Salininkų lopšelis-darželis (Kalviškių g. 1), Salininkų kapinės.

Artimiausios viešojo transporto stotelės yra Lydos (Liepkalnio g., autobusai: 12, 19, 82), Pupinė (autobusai: 19, 82), Vilniaus (autobusai: 19, 82), Pervaža (autobusai: 19, 82), Salininkai (Mechanikų g., autobusai: 3, 19, 42), Salininkų sodai (autobusai: 19, 82), Sakalaičių (autobusai: 19, 82), Kelmijos sodai (autobusai: 19, 82), Raistelių miškas (autobusai: 3, 82), Melioratorių (autobusai: 19, 42, 82) ir Raisteliai (Eišiškių pl., autobusai: 3, 78).

Apie 6,9 km ilgio gatvės atkarpos priskiriamos C2, D, D1, D2 kategorijoms. C kategorija apima aptarnaujančias gatves – miesto vidaus transporto ryšius, pagrindines keleivių viešojo susisiekimo linijas. D kategorijai priklauso pagalbinės gatvės, skirtos paskirstyti eismo srautus į nedideles teritorijas, privažiuoti prie atskirų pastatų ir kitų objektų. Gatvės suskirstymą į kategorijas galima pamatyti šiame žemėlapyje.

Vietovės, kurioje yra ši gatvė, vidutinė altitudė siekia 175 m. Tai gana aukšta Vilniaus vieta, 70 % gatvių yra žemiau. Aukščių skirtumas vietovėje, įskaitant gatvės privažiavimus prie namų ir artimiausias apylinkes, sudaro apie 37 m. Žemiausia vieta yra netoli namo Salininkų g. 128 (ties Kelmijos Sodų 57-ąja g.), aukščiausia – gatvės pabaigoje (ties Gairinės g.). Gatvė yra apie 80 m aukščiau už žemiausias miesto vietas (Žemuosiuose Paneriuose) ir 40 m žemiau už aukščiausią Vilniaus kalvą (235 m aukščio Laimio kalną).

Kitos gatvės Naujininkų seniūnijoje


Daugiau...



Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai