Kategorijos
Kredito unija Vilniaus kreditas
Adresas:M. K. Čiurlionio g. 70 ir Saltoniškių g. 9 (PC Panorama), Vilnius
Telefonas:8-662-51200; 8-611-31280
El. pašto adresas:info@vilniauskreditas.lt
Interneto svetainė:vilniauskreditas.lt
Įmonės kodas:302586230
Darbo laikas:I - V 9.00 - 17.00


Veiklos sritys:
  • Bankai
  • Finansinė veikla, investicijos, vertybiniai popieriai, tarpininkavimas

Veiklos aprašymas:

Kodėl verta rinktis kredito uniją „Vilniaus kreditas“?

„Vilniaus kreditas“ dirba regioniniu principu – tai yra kredito unija Vilniuje, siūlanti Jums šiuos bendradarbiavimo privalumus:

Jūsų pinigams:
•Patikima ir saugu. Ši kredito unija Vilniuje turi licenciją. Indėliai iki 100 tūkst. eurų arba 345 tūkst. litų yra apdrausti VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“. Jūsų indėlis kredito unijoje „Vilniaus kreditas“ toks pat saugus, kaip ir banke.
•Pelninga. Dirbdami savo narių naudai, suteikiame didesnes indėlių palūkanas už bankus. Kredito unijoje „Vilniaus kreditas“ yra vienos didžiausių terminuotųjų indėlių palūkanos, todėl laikyti pinigus būtent pas mus – pelninga.
•Palankios sąlygos gauti kreditą. Neaukšti reikalavimai asmenims, norintiems gauti finansavimą, lankstūs sprendimai, įsigilinant į Jūsų situaciją, sudaro galimybę gauti itin palankias kreditavimo sąlygas. Per savo veiklos istoriją „Vilniaus kreditas“ pasiekė gerų finansinių rodiklių ir pelnė klientų pasitikėjimą, todėl Jums gali pasiūlyti itin palankias finansavimo sąlygas.
•Greitųjų kreditų refinansavimas. Kai greitųjų kredito bendrovių klientai, nebegalintys išsimokėti, susiranda mūsų kredito uniją Vilniuje – suteikiame jiems perkreditavimo paslaugą. Tai yra tikras išsigelbėjimas iš užburto skolų rato.

Jūsų aptarnavimui:
•Profesionalūs ir patyrę darbuotojai. Kredito unijos „Vilniaus kreditas“ komanda – profesionali, jauna ir patikima. Jos darbuotojai, turintys teisinį, finansinį, vadybinį išsilavinimą ir ilgus metus dirbę bankuose, suteiks Jums išsamią informaciją ir sprendimus, atsižvelgdami į Jūsų interesus.
•Patogus ir greitas aptarnavimas. Kredito unijos klientų aptarnavimo centrai Vilniuje įsikūrę strategiškai patogiose vietose, todėl Jums bus patogu bendrauti su mumis. Dirbame su specialiai kredito unijai sukurta kompiuterine programa, todėl sprendimus priimame gretai ir efektyviai. Tapti kredito unijos nariu ir pasidėti indėlį galima greičiau nei per 15 min.
•Svarbiausia – Jūs. Kredito unija „Vilniaus kreditas“ bendradarbiauja partnerystės principu. Tapę jos nariu būsite ne tik klientas, bet ir partneris. Klientų aptarnavimo specialistai puikiai išmano savo darbą, unijos produktus, dirba kompiuterine programa ir šiltai, profesionaliai bendraus su Jumis telefonu ir susitikimų metu.

Kuo kredito unija naudinga Jums

Kaip gauti pinigų Jums pačiam geriausiomis sąlygomis, o ne šokti pagal finansininkų dūdelę? Toks noras kyla kiekvienam, norinčiam pasiimti paskolą ar taupyti, kad turimi pinigai neštų pelną.
Kredito unija ir yra tokia finansinė institucija, kuri suteikia galimybę žmogui pačiam būti ir klientu, ir savininku, atsakingu už savo pinigus. Tai lemia pati kredito unijos prigimtis – ji yra kooperacinė finansinė institucija, paslaugas teikianti tik savo nariams. Kredito unijos nariai sudaro bendrą santaupų fondą, iš kurio teikia paskolas vienas kitam, nustatydami sau priimtinas sąlygas.
Kredito unijų paslaugos teikiamos fiziniams ir juridiniams asmenims. Kredito unijos žmonėms, turintiems perteklinių lėšų, sudaro galimybes investuoti praktiškai be rizikos ir uždirbti iš palūkanų, o asmenims, stokojantiems lėšų, sudaro palankias sąlygas skolintis.
Pagrindinis kredito unijų tikslas – kuo geriau tvarkyti savo narių finansinius poreikius, o ne siekti pelno. Todėl uždirbtas lėšas kredito unijos panaudoja veiklai plėsti ir įkainiams mažinti. Iš to laimi visi kredito unijos nariai, nes dėl šios priežasties kredito unijos moka didesnes palūkanas už bankus.

Kredito unija: ar ji patikima, ar mano pinigai saugūs?

Kredito unijoje Jūsų pinigai bus tokie pat saugūs, kaip ir banke. Tai užtikrina valstybės garantuojami saugikliai. Visų pirma, kad kredito unija galėtų veikti, Lietuvos bankas išduoda licenciją ir nuolat prižiūri ir tikrina kredito unijų veiklą, kad jos laikytųsi finansinės drausmės.
Tačiau svarbiausia – Jūsų pinigų saugumas. Valstybės draudimas, indėliams, laikomiems kredito unijoje, galioja lygiai taip pat, kaip ir pinigams, laikomiems bankuose. Indėliai iki 100 tūkst. eurų arba 345 tūkst. litų yra apdrausti VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“. Taigi pasidėjęs indėlį kredito unijoje Jūs nerizikuojate daugiau, nei laikydamas pinigus banke.

Kuo kredito unija skiriasi nuo banko?

Išskirtinis kredito unijų bruožas – kiekviena kredito unija, skirtingai nuo banko filialo, yra kaip atskira savo narių valdoma įmonė. Kredito unijos nariai yra ir savininkai, ir klientai, atsakingi už įmonės veiklą, augimą bei pelną.
Kredito unijos moka didesnes indėlių palūkanas, todėl turi daugiau galimybių skolinti žmonėms, smulkiajam ir vidutiniam verslui. Kredito unijų veikslo istorija Lietuvoje rodo, kad jos nėra suteikusios tiek daug blogų paskolų, kaip bankai. Kredito unijos nesiskolina užsienyje, indėlius renka tik Lietuvoje, skolina tik savo nariams.
Dauguma kredito unijų yra nedidelės vietinės finansų institucijos, veikiančios lokaliai – tam tikruose regionuose. Dėl šios priežasties kredito unijos pažįsta gyventojus ir verslo įmones, todėl lengviau už bankus prisitaiko prie klientų poreikių, yra lankstesnės.

Kredito unija Vilniaus kreditas įmonės nuotrauka  Kredito unija Vilniaus kreditas įmonės nuotrauka 

Įvertinimas: 5.0/5 (balsavo: 14)





Įmonės ID: 37535
Perskaitė: 2318
Įtraukta į katalogą: 2012-06-03

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentarai
Jei turite nuomonę ar atsiliepimų apie šią įmonę ar organizaciją, siūlome parašyti komentarą.


Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą



 
Kitos įmonės
"Facility services" UAB
GELEŽINKELIO G. 3-14A, VILNIAUS M., VILNIAUS M. SAV

"Minvista", UAB
J. Jasinskio g. 16, LT-01112 Vilnius

OP Corporate Bank plc Lietuvos filialas
Konstitucijos pr. 29, 4 aukštas, LT-08105 Vilnius

"CP Investments", UAB


"NG Investicija", UAB
Saltoniškių g. 34A, Vilnius

Western Union Processing Lithuania, UAB
Juozo Balčikonio g. 3, Vilnius

Teisinių ir Finansinių Konsultacijų Centras
Verkių g. 34a, Vilnius

Invega, UAB Investicijų ir verslo garantijos
Konstitucijos pr. 7, LT-08501, Vilnius

Nepriklausomo Audito Apskaita, UAB
S. Žukausko g. 49-87, LT-09131, VILNIUS

Grigiškių Kredito Unija Lazdynų Kasa
Architektų g. 19, LT-04112, VILNIUS

Baltijos Įmonių Finansai, UAB
Anykščių g. 22, LT-08100, VILNIUS

MP Pension Funds Baltic, UAB
Rūdninkų g. 18 / Visų Šventųjų g. 2, LT-01135, VILNIUS

Gabus, UAB
Švitrigailos g. 7 / A. Vivulskio g. 16 (, 4 a.), LT-03110, VILNIUS





Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai