Kategorijos
LDK valdovo Vytenio Buivydo Gediminaičių dinastijos bajorų aristokratų palikuonių teisių gynimo asociacija
Adresas:J. Savickio g. 4, LT-01108 Vilnius .
Telefonas:+37061945555
El. pašto adresas:naktikovas@gmail.com
Interneto svetainė:facebook.com/sigitas.buivydas.his.highness.hecog.prince
Įmonės kodas:304911473


Veiklos sritys:
  • Advokatai
  • Karinės struktūros, mokymo įstaigos
  • Laikraščiai ir žurnalai
  • Laisvalaikio, poilsio, pramogų organizavimas
  • Televizija

Veiklos aprašymas:

LDK valdovo Vytenio Buivydo Gediminaičių dinastijos bajorų aristokratų palikuonių teisių gynimo asociacijos kaip Juridinis statusas nevyriausybine organizacija (NVO), teisė Aristokratų luomo puoselejimas, tikrūjų aristokratų titulo pagal ius sanguinus teisę atitinkančius pagal Europos Sajungos Hagos konvencijos reikalavimus tai yra dokumentai ir sertifikatas su vertimu į usienio kalbą ir užtvirtinta Apostile išduota Lietuvos valstybes notoro. ir patvirtinimas, išdudant kilmės ir aristokratinio tikro titulo kur buvo paveldetas pagal ius sanguinus teisę iš tolimo protėvio ar suteiktas monarho. Valstibingumo patriotų ugdymas ir Leip gvardijos junkerių mokyklos steigimas ir puoselėjimas ugdant karinikus tikrais Lietuvos valstybės gynėjais ,saugant valstybės indetitetą.
Paramos lešų gavejas lešų rinkimas. . LDK valdovo Vytenio Buivydo Gediminaičių dinastijos bajorų aristokratų palikuonių teisių gynimo asociacij​os narystę gali įgyti giminingos organizacijos, puoselėjančius vienija žmones gerbiančius istoriją ir protėvių atminimą, puoselėjančius Lietuvos didingos praeities ir aristokratijos vertybes, patriotizmą bei nuoširdumą. Tyrinėjame istoriją, genealogiją, heraldiką, tikriname ir tvirtiname besikreipiančių asmenų kilmę, kilmingųjų bei giminės herbus ir išduodame tai patvirtinančius dokumentus, apsisprendusius veikti pagal priimame į LDK valdovo Vytenio Buivydo Gediminaičių dinastijos bajorų aristokratų palikuonių teisių gynimo asociacij​ą . LDK valdovo Vytenio Buivydo Gediminaičių dinastijos bajorų aristokratų palikuonių teisių gynimo asociacij​os narystę gali įgyti giminingos organizacijos, puoselėjančio bendras vertybes.​tai pat​ pripažystančios asociacijos įstatus.Lietuvos valstybes piliečiai yra pamatas ir vertybė savo prisidėjimu , kad Aristokratų Luomo atsiradimas Lietuvos valstybes indentiteto ir valstybingumo sutvirtinimas ,bei vertybių puoselėjimas, tai yra pagarba žmogui, ir vertinimas žmogaus kaip resursai kur kelią pasitikėjimą pačia valstybe,bei žmonių gyvenimo kokybę ir gėrovėj. Jai esate neabejingi savo valstybei kurioje atsirastų Aristokratų,bajorų luomas kuris įgyvendintų žmonių gyvybiškiems poreikius ir lūkeščius, Lietuvos valstybes indetiteto ir valstybingumo sutvirtinimas ,bei vertybių puosėllėjimas. LDK valdovo Vytenio Buivydo Gediminaičių dinastijos bajorų aristokratų palikuonių teisių gynimo asociacij​a ​,​ bendradarbiauja istorinio kultūros paveldo srityje​ kultūros paveldo ​išniekintus aristokratų Gediminaiių protevių kapus, bei indetiteto atstatymas , vykdo socialinę misiją - geranoriškai prisideda ugdant socialiai atskirtus vaikus bei rūpinasi neįgaliųjų, našlaičių, vienišų senjorų socialine, kultūrine gerove.

LDK valdovo Vytenio Buivydo Gediminaičių dinastijos bajorų aristokratų palikuonių teisių gynimo asociacija įmonės nuotrauka  LDK valdovo Vytenio Buivydo Gediminaičių dinastijos bajorų aristokratų palikuonių teisių gynimo asociacija įmonės nuotrauka  LDK valdovo Vytenio Buivydo Gediminaičių dinastijos bajorų aristokratų palikuonių teisių gynimo asociacija įmonės nuotrauka  LDK valdovo Vytenio Buivydo Gediminaičių dinastijos bajorų aristokratų palikuonių teisių gynimo asociacija įmonės nuotrauka 

Įvertinimas: 4.4/5 (balsavo: 7)





Įmonės ID: 38265
Perskaitė: 2422
Įtraukta į katalogą: 2019-08-18
Informacija atnaujinta: 2019-08-19

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentarai
Jei turite nuomonę ar atsiliepimų apie šią įmonę ar organizaciją, siūlome parašyti komentarą.


Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą



 
Kitos įmonės
Cibulskienės ir Varno advokatų kontora
Labdarių g. 5, LT-01120, Vilnius

Avas, UAB
Upytės g. 10-1, Vilnius

Teisinių ir Finansinių Konsultacijų Centras
Verkių g. 34a, Vilnius

CUE Club, snukerio klubas
Žirmūnų g. 2 (, (PC IKI MINSKAS)), LT-09214, VILNIUS

Savicko Sporto Klubas, jėgos sporto klubas
Ąžuolyno g. 7, LT-07171, VILNIUS

Ypatingi Įvykiai, UAB
S. Konarskio g. 49 - 612, LT-03123, VILNIUS

ATW Sprendimai, VšĮ
Santariškių g. 57A-12, VILNIUS

7 Mūzos. Laisvalaikis, VšĮ
Laisvės pr. 71 B - 86, LT-07189, VILNIUS

Bilietų Bankas, UAB
Maironio g. 9 / Šv. Mykolo g. 11 - 3, LT-01124, VILNIUS

Sereikiškių Parkas
Maironio g., LT-01125, VILNIUS

Pavilnių Regioninis Parkas
Žaliųjų Ežerų g. 53, LT-08406, VILNIUS

Trys Brangenybės, VšĮ klubas
Piliakalnio g. 7, LT-06229, VILNIUS

Baliomanija LT, UAB filialas
Motorų g. 6, LT-02190, VILNIUS





Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai