Gatvių paieška

Pvz. Savanorių
Seniūnijos
Pupojų gatvė Vilniuje

Pupojų gatvė


Vieta: Antakalnio seniūnija
Gatvės kategorija: C2 ir D2 (C = aptarnaujanti gatvė, D = pagalbinė gatvė)
Pašto kodas: 10234
Pašto skyrius: Vilniaus 40-asis paštas (adresas: Antakalnio g. 75)
Gatvės ilgis: apie 2,8 km
Namų (adresų) skaičius: 43
Koordinatės: 54.7197397, 25.3769823




Padidinti žemėlapį

Įmonės, parduotuvės, adresai šioje gatvėje



Pupojų gatvės vaizdas iš aukštai


Pupojų g. arba apylinkių nuotrauka:

Pupojų gatvė vaizdas iš aukštai

Nuotraukos valdymas:
+/- : arčiau/toliau; pasukimo rodyklės: vaizdo kampo pakeitimas; rodoma vieta keičiama rodyklėmis viršutiniame kairiame kampe arba tempiant pele.
Vaizdo vieta parinkta pagal šios gatvės atsitiktinio adreso geografines koordinates. Žemėlapio ir nuotraukų šaltiniai: Google / Bing Maps.





Atstumai nuo Pupojų gatvės iki įvairių Vilniaus miesto rajonų


RajonasAtstumas
Centras, Gedimino pr.10 km
Antakalnis, Antakalnio g.6 km
Šeškinė, Akropolis (Ozo g. 25)11 km
Fabijoniškės, Fabijoniškių g.13 km
Pašilaičiai, Laisvės pr. 12514 km
Senamiestis, Rotušės aikštė10 km
Naujamiestis, Švitrigailos g.12 km

Viršuliškės, Spaudos rūmai (Laisvės pr. 60)13 km
Žemieji Paneriai, Vaduvos g.20 km
Šnipiškės, Europos aikštė (Konstitucijos pr. 3)9 km
Žirmūnai, Žirmūnų g.7 km
Baltupiai, Kalvarijų g.12 km
Naujoji Vilnia, Parko g.7 km
Vilkpėdė, Gerosios Vilties g.15 km

Kita informacija


Pupojų gatvė yra Antakalnyje, Vilniaus miesto šiaurės rytinėje dalyje, Antakalnio seniūnijos pietuose. Ribojasi su Rokantiškių, Dvarčionių, Lietaviškių, Juodvarnių, Anapilio, Pupojų Sodų 2-ąja, Pupojų Sodų, Juodvarnių Sodų, Rokantiškių Sodų 10-ąja ir Pupojų Sodų 1-ąja gatvėmis. Nuo miesto centro gatvė nutolusi apie 6-8 km, atstumas iki artimiausios miesto ribos 2-3 km. Artimiausios kaimyninės seniūnijos yra Naujoji Vilnia (ribojasi gatvės pradžioje ties Rokantiškių gatve) ir Rasos (už 2,3 km ties Stepono Batoro gatve).

Iš viso gatvėje yra 43 namai (adresai). Namų su lyginiais numeriais yra 37, nelyginiais – 6. Mažiausias namo numeris yra 2, didžiausias – 130.

Netoli gatvės yra prekybos centras Maxima X (Keramikų g. 5). Taip pat apylinkėse yra Lopšelis-darželis "Molinukas" (Keramikų g. 34), Gintarinė vaistinė, Dvarčionių biblioteka, UAB MGF Light Conversion (Keramikų g. 2B), Dvarčionių Keramika (Keramikų g. 2).

Artimiausia viešojo transporto stotelė – Keramikų (Dvarčionių g., autobusai: 18, 38).

Apie 2,8 km ilgio gatvė priskiriama C2 ir D2 kategorijoms. C kategorija apima aptarnaujančias gatves – miesto vidaus transporto ryšius, pagrindines keleivių viešojo susisiekimo linijas. D kategorijai priklauso pagalbinės gatvės, skirtos paskirstyti eismo srautus į nedideles teritorijas, privažiuoti prie atskirų pastatų ir kitų objektų. Gatvės suskirstymą į kategorijas galima pamatyti šiame žemėlapyje.

Vietovės, kurioje yra ši gatvė, vidutinė altitudė siekia 195 m. Tai aukšta Vilniaus vieta, net 88 % gatvių yra žemiau. Aukščių skirtumas vietovėje, įskaitant gatvės privažiavimus prie namų ir artimiausias apylinkes, sudaro apie 39 m. Aukščiausia vieta yra gatvės pradžioje (ties Rokantiškių g.) Gatvė yra apie 90 m aukščiau už žemiausias miesto vietas (Žemuosiuose Paneriuose) ir 30 m žemiau už aukščiausią Vilniaus kalvą (235 m, Liepkalnyje).

Kitos gatvės Antakalnio seniūnijoje


Daugiau...



Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai