Gatvių paieška

Pvz. Savanorių
Seniūnijos
Stasio Šilingo gatvė Vilniuje

Stasio Šilingo gatvė


Vieta: Naujosios Vilnios seniūnija
Gatvės kategorija: D (pagalbinė gatvė)
Pašto kodas: 11311
Pašto skyrius: Vilniaus 20-asis paštas (adresas: Vandens g. 31)
Gatvės ilgis: apie 2,2 km
Namų (adresų) skaičius: 80
Koordinatės: 54.6726077, 25.3875063




Padidinti žemėlapį


Stasio Šilingo gatvės vaizdas iš aukštai


Stasio Šilingo g. arba apylinkių nuotrauka:

Stasio Šilingo gatvė vaizdas iš aukštai

Nuotraukos valdymas:
+/- : arčiau/toliau; pasukimo rodyklės: vaizdo kampo pakeitimas; rodoma vieta keičiama rodyklėmis viršutiniame kairiame kampe arba tempiant pele.
Vaizdo vieta parinkta pagal šios gatvės atsitiktinio adreso geografines koordinates. Žemėlapio ir nuotraukų šaltiniai: Google / Bing Maps.





Stasio Šilingo gatvė taip pat yra


Gatvės tokiu pavadinimu dar yra šiuose miestuose bei gyvenvietėse:
  • Kaunas
  • Kelmė
  • Grigaičiai (Šatrininkų sen., Vilniaus r. sav.)

Gatvės pavadinimo reikšmė


Stasys Šilingas (1885 – 1962) – kultūros, politikos ir valstybės veikėjas, teisininkas, mokslo ir visuomenės bendruomenių telkėjas.
Išsamiau...

Kita informacija


Stasio Šilingo gatvė yra Naujojoje Vilnioje, Vilniaus miesto rytinėje dalyje. Ribojasi su Juozo Urbšio, Bagušių, Valdemaro Čarneckio, Kazio Bizausko, Taugotiškių, Vlado Jurgučio, Levidonių, Stasio Lozoraičio, Katkų ir Samalaukės gatvėmis. Nuo miesto centro gatvė nutolusi apie 6-8 km, atstumas iki artimiausios miesto ribos <1-1 km. Artimiausia kaimyninė seniūnija yra Rasos (už 2 km ties Dilgynės gatve).

Iš viso gatvėje yra 80 namų (adresų). Namų su lyginiais numeriais yra 17, nelyginiais – 63. Mažiausias namo numeris yra 9, didžiausias – 155. Adresų su raidėm yra 22.

Netoli gatvės yra prekybos centras IKI CENTO Džiaugsmo (Džiaugsmo g. 28A).

Tai yra apie 2,2 km ilgio iš vakarų į rytus vedanti D kategorijos gatvė. Šiai kategorijai priskiriamos pagalbinės gatvės, skirtos paskirstyti eismo srautus į nedideles teritorijas, privažiuoti prie atskirų pastatų ir kitų objektų.

Vietovės, kurioje yra ši gatvė, vidutinė altitudė siekia 199 m. Tai aukšta Vilniaus vieta, net 91 % gatvių yra žemiau. Žemiausia vieta yra gatvės pabaigoje (ties Prano Dovydaičio g.), aukščiausia – gatvės pradžioje (ties Taugotiškių g.). Gatvė yra apie 110 m aukščiau už žemiausias miesto vietas (Žemuosiuose Paneriuose) ir 20 m žemiau už aukščiausią Vilniaus kalvą (235 m, Liepkalnyje).

Gatvės pavadinimo suteikimo data: 2006-04-26 (Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimas Nr. 1-1148)

Kitos gatvės Naujosios Vilnios seniūnijoje


Daugiau...



Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai